CSOPORTOK
"...Nemcsak a szülésre,
hanem a szülés utáni időszakra
is kell készülni, sőt!..."
Bogi

Felkészítés a kisbaba fogadására

A szülőségre felkészítő tanfolyamnak célja, hogy minél közelebb hozzuk az újszülött kisbabák világát a mindennapokhoz. Olyan információkat, tudást adjunk a kezetekbe, amit eredményesen használhattok az első hetek sűrűjében.

A tanácsadás egyéni, vagy csoportos formában történik. A csoportos felkészítés két találkozót foglal magában, az alkalmak 180 percesek. Ide és az egyéni beszélgetésekre első sorban párok érkezését várjuk.

A következő tanfolyamunk:
2021. augusztus 16-17. 16:00-19:00
JELENTKEZEM

Túl a csecsemőkoron

Szülői kommunikációs tréning: Az autóvezetéshez jogosítványt szerzünk, a szülőséget saját kútfőből és otthonról hozott mintákkal igyekszünk megoldani. Ez legtöbbször működik is, ám akadhatnak olyan helyzetek, amikor a „háromig számolok”, „ilyet meg ne lássak még egyszer”, „legyél te az okosabb, hiszen te vagy a nagyobb” mondatok tehetetlenség érzéssel tölthetnek el. Ezen a hat alkalmas, rengeteg szituációs gyakorlattal tűzdelt tréningen olyan, a való életben jól használható eszközökhöz juthattok, amelyek segítségével büntetés nélkül, együttműködésre bátorítással tiszta kereteket lesztek képesek felállítani a családotokban. Hogy kölcsönösen megértsétek egymást a gyerekeitekkel.

Következő tervezett tanfolyamunk: 2021. őszén indul
Betöltés...